Jump to content
  • Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal
Sign in to follow this  
icarusfeather

Test server: Server files delete themselves

Recommended Posts

For some reason whenever I try to spawn an addon car on the test server, it spawns but nothing is seen on my side.

Other people have said they can see the cars I spawn but I cannot. I can also lock/unlock it but it has no collision, like nothing is there

 

Oddly enough when I rejoin the server the cars I spawn appear to turn into Ubermacht Oracles,

 

I have tried deleting the entire server folder within the RAGE directory and reinstalling assets, didn't work

I have tried installing the content found in the discord, didn't work

 

if anybody has any suggestions please let me know

 

EDIT: It appears that the server files are deleting themselves, so far I have tried reinstalling Rage, GTAV, downloading the content manually, and deleting the server folder and reinstalling the assets, nothing has worked so far. 

 

I know for a fact that the problem isn't that I am spawning the cars incorrectly. Other people can see the cars.

Edited by icarusfeather

Share this post


Link to post

Bumping this because it is still broken..

 

I have discovered that I download the assets manually, but when I join the game all the folders within the dlcpacks folder delete their contents. It's very strange and nobody else seems to have that problem.

Share this post


Link to post
Rozi    97

I would try re-installing RageMP or even your game and possibly installing them to different paths.

Share this post


Link to post
On 10/2/2020 at 6:11 PM, Rozi said:

I would try re-installing RageMP or even your game and possibly installing them to different paths.

Thank you for the help, I just completely deleted my RageMP folder and reinstalled, didn't work though.

 

I don't really want to go far enough to reinstall GTAV so I'll just live with it.

Share this post


Link to post
zaXer.    226
20 hours ago, icarusfeather said:

Thank you for the help, I just completely deleted my RageMP folder and reinstalled, didn't work though.

 

I don't really want to go far enough to reinstall GTAV so I'll just live with it.

you spawn them with a wrong name most likely. Use /veh bsfug and see if it works.

Share this post


Link to post
1 hour ago, zaXer. said:

you spawn them with a wrong name most likely. Use /veh bsfug and see if it works.

it's not that, I am spawning them straight from the LSPD faction garage and everyone else says they can see the cars. strangely enough the Vapid Victor  and a few other cars will spawn but all other mod cars don't.

 

These are the only files in my dlcpacks folder, all the other mod cars go in a folder called dlcpacks_old and if I try to put the dlcpacks_old folders into dlcpacks it just deletes itself. I tried deleting dlcpacks_old but it just recreates itself.
 

Spoiler


Oflz8kS.png

 

yQv0WVs.png

 

 

 

Share this post


Link to post
Marksman    223
On 10/5/2020 at 8:50 PM, icarusfeather said:

it's not that, I am spawning them straight from the LSPD faction garage

 

Don't do that. That isn't updated.

 

Just spawn them by their name

Share this post


Link to post
24 minutes ago, Marksman said:

Don't do that. That isn't updated.

 

Just spawn them by their name

Even then it does not work when I use /veh [model name straight from the dlcpacks folder]

I'm sorry but I'm trying everything, putting the files in manually, reinstalling rage, reinstalling GTA, deleting the server folder and reinstalling, etc.

 

The fact of the matter is that the server content files are simply not downloading for me. Even if I download it manually it just deletes itself.

I can tell an actual car is spawning when I use /veh, and other people even tell me that they can see the cars, it just doesn't work for me and I have given up at this point really

 

Either way I thank you and the other people for trying to help me

Edited by icarusfeather

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...