Jump to content
  • Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal
Zorbe

Stuck at "Loading packages list"

Recommended Posts

joshmd    0

i have this issue too. does anyone have a fix?? i get ignored in the discord cos no one knows how to fix it lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zorbe    87
Posted (edited)

It was an connection issue for me. If anyone else is having the same problem, go to your router control panel and make an exception for gtaw port. I can't open my control panel, so a friend uploads me the resources and I install them manually. @joshmd@Toplak

Edited by Zorbe
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
joshmd    0
6 hours ago, Zorbe said:

It was an connection issue for me. If anyone else is having the same problem, go to your router control panel and make an exception for gtaw port. I can't open my control panel, so a friend uploads me the resources and I install them manually. @joshmd@Toplak

it seemed to fix itself. i opened up gta 5 in story mode then quit, and deleted my client resources folder and magically it worked. i tagged toplak in my solution on discord so i hope he got it fixed too

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zorbe    87

Weird bug, could be caused because of many things. Let's say that you need some luck to fix this one! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×